Olavsdagene og De heldige AS leter etter neste års hovedrolleinnehaver til «Olav den heldige – Ranes hemmelighet». Er det deg?

Tradisjonen tro settes det episke fantasy-inspirerte olavsspelet «Olav den heldige» opp på Lækkert i Landeparken i Sarpsborg sommeren 2025. I snart 10 år har det blitt skapt teatermagi i vannkanten ved Tunevannet og nå leter kunstnerisk leder Patrik Stenseth etter hovedrollen – den unge Olav.

«Olav den heldige» søker etter en ung skuespillerspire til hovedrollen som Olav Haraldsson sommeren 2025.  Alle barn og unge mellom 9-14 år som drømmer om å stå på scenen, oppfordres til å melde seg på. Forestillingen spilles i juli 2025, med prøvestart i slutten av juni. 

Dette er en unik mulighet for unge talenter til å jobbe side om side med profesjonelle skuespillere og erfarne frivillige i en storproduksjon. Nils Petter Mørland har stått ved roret som regissør de to foregående somrene ved Tunevannet og er klar for å lede skuta nok en gang i 2025.

– Vi leter ikke etter ferdig skolerte skuespillere, men barn som er engasjerte, nysgjerrige og har lyst til å lære – sier Patrik Stenseth, kunstnerisk leder for Olav den Heldige.

For alle barn som ønsker å være med på denne spennende reisen, er det bare å melde seg på audition. Ingen tidligere erfaring er nødvendig. Det blir audition 28. oktober 2024 og mer informasjon sendes ut ved påmelding.

Påmelding: https://forms.gle/WnffcKMwmqgxVuAR7