«I år blir det morsommere, skumlere og mer spennende enn noen gang.» sier kunstnerisk ansvarlig, Patrik Stenseth, om den siste delen av trilogien om Olav den Heldige.

Freag 24.05 åpnet billettsalget, og nytt i år er at salen vil være delt i to felt med ulikt prisnivå. På denne måten kan publikum sikre seg plasser nærmere scenen hvis de er tidlig ute og villige til å betale noen kroner ekstra.

«Vi har opplevd at publikummere kommer opptil to timer før forestilling for å få gode plasser. Det kan man slippe nå, ved å kjøpe billetter tidlig.» sier Lars Erik Antonsen, som er prosjektleder for Olavsdagene i Sarpsborg kommune. Det er Sarpsborg kommune som produserer forestillingen i samarbeid med De Heldige AS.

Fjorårets oppsetning av Olav den Heldige – Frøyas kjærlighet, mottok strålende anmeldelser da den ble spilt i Stiklestad. Både Trønder Avisa og Lokalavisen Innherred trillet en sekser på terningen, og sistnevnte krydret med overskriften «Jeg ville 10 av 10 ganger valgt å se denne forestillingen i stedet for Spelet.»

«Det var overveldende med så gode tilbakemeldinger i fjor. Det er en bekreftelse på at vi gjør noe riktig.» sier Stenseth.

Trilogien om Olav den Heldige går nå mot slutten, og Ragnarok er like om hjørnet. Man må ikke ha sett de første to for å få glede av årets oppsetning. I år skal Olav forsøke å være en god konge for et helt land, men nede i Helheim har den skumle guden Hel grusomme planer.


«Det er en skikkelig thriller for barna, som jeg grugleder meg til å få på beina. Våre kjære gudevenner i Åsgard må kjempe for å overleve, og det blir sverdkamper og skikkelige megamagiske krefter i sving! Det blir Marvel møter Vikingane, møter Donald Duck. Vi skal bruke alt vi har av lys og musikk, og smelle av alt kruttet vi har når siste del av trilogien skal til pers!» sier regissør Nils Petter Mørland, som blant annet har bakgrunn som teatersjef ved Brageteatret.

Billetter til Olav den Heldige – Ragnarok og andre arrangementer under Olavsdagene finner du her.

Forestillingen spilles:

Onsdag 10.07 kl.21.30 (Premiere!)

Fredag 12.07 kl.21.30

Lørdag 13.07 kl.21.30

Søndag 14.07 kl.21.30

Fredag 19.07 kl.21.30

Lørdag 20.07 kl.21.30