Your ingress here…

18.-21. JULI 2023 FYLLES KULÅSPARKEN I SARPSBORG MED MASSE SPENNENDE AKTIVITETER OG PROGRAM FOR UNGDOM, OG BEST AV ALT – DET ER HELT GRATIS!

Program

Årets festivalprogram for Interaktiv park er en god blanding av musikk, kunst, datakultur og debatt. Et utvalg av det du kan oppleve under festivalen er:

Filmvisning av kortfilmen Alenevandrer og en prat med filmskaperen Kristian Bye Olsen, som vant årets filmkritikerpris under kortfilmfestivalen i Grimstad. Workshop med cosplay-kjendis Tine Marie Riis og graffitiworkshop med Are Burås.

Samarbeidspartner Ung motkraft setter opp en rekke foredrag og workshops med navn som blant annet Danby Choi, redaktør i kulturavisen Subjekt.no, Psykolog Cathrine Mostue, mental coach og transperson Sandra Krog Bjerke.

UKM vil ha konserter med lokale ungdomsband og artister. KRED setter opp ulike aktiviteter innen datakultur, det vil også bli konserter og teaterforestillinger for barn tidligst på dagen satt opp av Kultur for barn.

Ungdomskultur

Publikum kan forvente seg å både oppleve, lære og ta del i dagens ungdomskultur gjennom aktiviteter, musikk, workshops og samtaler med engasjert ungdom.

Det viktigste med å arrangere Interaktiv park er å skape en plass hvor ungdommene føler seg sett og hørt. Et sted hvor de kan være seg selv og ikke dømmes av noen andre, sier prosjektleder Martin Halvorsen. – Vi samler flere ulike ungdomsmiljøer og vi jobber tett med ungdom og samarbeidspartnere for å sikre at innholdet og opplevelsen av festivalen skal være en god opplevelse for alle i Interaktiv park.

Festivalens mål

Interaktiv park er et sted der unge personer fritt får utfolde seg kreativt, uttrykke meninger, oppleve tilhørighet og styrke sin identitet. Interaktiv park vil skape felleskap på tvers av ungdomsmiljøer i Sarpsborg. – Vi ønsker å gi ungdom muligheten til å uttrykke seg, være seg selv og bli akseptert for den man er, sier Halvorsen.

Interaktiv park arrangeres av Team barn og unge i Sarpsborg kommune på oppdrag fra Olavsdagene. Vi har med oss samarbeidspartnerne Kred, Ung motkraft, UKM og Kultur for barn.

Publikum bør delta for å oppleve og utforske dagens ungdomskultur, oppdage nye interesser, treffe fantastiske mennesker og kanskje lære noe nytt.

Åpningstider:

Tirsdag 18. juli – kl. 12 til 20

Onsdag 19. juli – kl. 12 til 20

Torsdag 20. juli – kl. 12 til 20

Fredag 21. juli – kl. 12 til 16

Gratis inngang